Carillonconcert op het Schild met Jan-Geert Heuvelman en Muziekvereniging Wilhelmina

Op donderdagavond 19 september hoor je door heel het centrum van Rijssen muziek. Jan-Geert Heuvelman en Muziekvereniging Wilhelmina slaan de handen in een voor een gezamenlijk concert.

Jan-Geert Heuvelman, vaste beiaardier van onder andere de Eijsboutsbeiaard in de Gudulatoren te Lochem, speelt samen met het orkest een nummers speciaal voor orkest en carillon. Er komen verschillende bekende stukken voorbij, zoals La Mer, Homage to Ricky en This is what it feels like van Armin van Buuren.

Naast het grote orkest van Wilhelmina speelt ook het Koperensemble een paar stukken samen met het carillon. Het kan niet anders dan dat dit een bijzondere, muzikale avond wordt vol verrassingen.

Het concert start om 19:00 uur voor de Schildkerk. Jan-Geert Heuvelman kan gevolgd worden via een televisiescherm op het plein. Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere concert mee te maken. Tot dan!