Bakworsten- en gehaktballenactie bij Wilhelmina

Vorig jaar een groot succes: onze bakworstenactie. Vanaf 23 januari tot en met 6 februari verkopen wij de beroemde Twentse bakworsten van marktkoopman Karli Keupink weer. En dit jaar hebben wij aan deze actie de heerlijke gehaktballen van Kaaspakhuis Hardenberg toegevoegd.

De bakworsten zijn te bestellen in 500 gram of 1 kilo. Een bakworst van 500 gram kost €3,50, een kilo kost €7,00. De gehaktballen zijn te bestellen per 5 stuks, 120 gram per stuk, voor €7,00.

Met deze actie halen wij geld op dat wij weer investeren in onze vereniging. We vinden het belangrijk dat muziek maken toegankelijk blijft voor iedereen: van jonge kinderen tot mensen met een beperking. Het bedrag dat wij met deze actie ophalen, gebruiken wij voor onze muziekopleiding, aanschaf en onderhoud van instrumenten en concerten voor de Rijssense samenleving.

Bestellen?

De bakworst of gehaktballen bestellen? Dat kan via onderstaand formulier. Je kunt hier ook aangeven of je iemand binnen de muziekvereniging kent die jouw bestelling kan brengen. Ken je niemand binnen de muziekvereniging? Je kunt je bestelling op 13 februari ophalen tussen 18:00 uur en 19:15 uur.