Doe jij mee aan onze kleurwedstrijd?

Muziekvereniging Wilhelmina viert dit jaar haar 125-jarig jubileum! Dat doen we met mooie concerten, leuke activiteiten en een kleurwedstrijd. Deze kleurwedstrijd loopt van 5 februari tot en met 16 februari. En daar staan natuurlijk leuke prijzen tegenover. De winnaars van de kleurwedstrijd maken we bekend op 1 maart tijdens ons Jubileum Hollywoodconcert. In dit bericht lees je alles wat je moet weten over de kleurwedstrijd.

Hoe werkt het?

  1. Je kunt de kleurplaat hier downloaden.
  2. De kleurplaat kleur je op je mooist in, en lever je uiterlijk 16 februari in in de brievenbus van ons verenigingsgebouw (Morsweg 1C, Rijssen).
  3. Tussen 16 februari en 1 maart kiezen wij de mooiste en creatiefste kleurplaten uit.
  4. Op 1 maart, tijdens ons concert, maken we de winnaars bekend.

De kleurwedstrijd is gericht op kinderen van groep 3 tot en met groep 6. Ben je jonger of ouder? Dan mag je natuurlijk ook mee doen!

Over ons concert

Op vrijdag 1 maart laat de jeugd van muziekvereniging Wilhelmina van zich horen tijdens een concert met het thema Hollywood in de aula van Reggesteyn aan de Cattelaar 2 in Rijssen. De opleidingsorkesten WIT (Wilhelmina’s Instromend Talent) en WAT (Wilhelmina’s Aanstormend Talent) spelen verschillende muziekstukken. Ook SLAG! zal een bijdrage leveren met een vrolijk optreden. In SLAG! spelen leden met een verstandelijke beperking, waar muziek maken met behulp van slagwerk en percussie centraal staat.

Verder laat de Algemene Muzikale Vorming (AMV)-groep horen wat ze de afgelopen periode geleerd hebben. AMV is een korte muziekopleiding voor kinderen vanaf groep 4, waarbij kinderen samen blokfluit leren spelen, de basis van muziek leren en kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Aan het einde van het concert mogen de AMV-cursisten hun welverdiende diploma in ontvangst nemen. Het concert start om 19:30 uur en de toegang is gratis.