18 april: Open repetitie bij SLAG!

SLAG! nodigt enthousiaste muziekliefhebbers uit voor een open repetitie op 18 april. SLAG! is een initiatief van Muziekvereniging Wilhelmina Rijssen dat zich richt op mensen met een licht verstandelijke beperking (lvb), waarbij muziek maken met behulp van slagwerk en percussie centraal staat. Bij SLAG! maken de leden samen muziek ongeacht het niveau of achtergrond van de muzikanten.

Of je nu een ervaren drummer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar het spelen van muziek, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze open repetitie bij SLAG!. Noten lezen of ervaring met muziek maken is niet vereist. Ook als je liever alleen wilt kijken of luisteren naar de muzikale klanken, ben je van harte uitgenodigd om langs te komen.

De open repetitie vindt plaats op 18 april tussen 19.00 en 20.30 uur bij het Morshoes, Morsweg 8c. Dit is een uitgelezen kans om de sfeer van SLAG! te proeven en wellicht je passie voor muziek te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Zien we jou op 18 april bij onze open repetitie?