Muziekvereniging Wilhelmina danst het jubileumjaar uit!

De 125-jarige muziekvereniging sluit op vrijdag 15 november het jubileumjaar af met een swingend concert met de hele vereniging. In de aula van Reggesteyn brengen alle onderdelen van de vereniging samen een gevarieerd programma ten gehore. Zo treden de opleidingsorkesten WIT (Wilhelmina’s Instromend Talent) en WAT (Wilhelmina’s Aanstormend Talent) op, maar ook SLAG! levert een vrolijke bijdrage. In SLAG! spelen leden met een verstandelijke beperking, waar muziek maken met behulp van slagwerk en percussie centraal staat. Daarnaast laat het grote orkest van de vereniging zich van zijn beste kant zien met veelzijdige muziek uit alle windstreken. Kortom: een feestelijke afsluiting van het jubileumjaar.

De muziekvereniging heeft haar 125-jarige jubileum afgelopen jaar uitgebreid gevierd met verschillende concerten en activiteiten. Op 17 november 2023 trapte Wilhelmina af met een groots concert en verder was er een familiedag, een kleurplaatwedstrijd en een Hollywood concert van de jeugd. Speciaal voor het jubileum lanceerde de vereniging haar eigen jubileumlikeur: Bloasnat. Deze likeur is op 15 november ook te koop en zeker aan te raden. 

Het concert begint om 20.00 uur, de toegang is gratis en er is een pauze. Het adres van Reggesteyn is Cattelaar 2 in Rijssen.

Foto met dank aan Albert ten Hove