Paaseiconcert

Datum/Tijd
Date(s) - 14/04/2022
19:00 - 20:00

Locatie
Reggesteyn Rijssen

Categorieën


Het is bijna Pasen! Daarom organiseert Muziekvereniging Wilhelmina op donderdag 14 april het Paaseiconcert in de aula van Reggesteyn Rijssen.

Dit Paaseiconcert is het tweede officiële moment dat Wilhelmina SLAG!, het orkest voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, laat horen wat zij in huis hebben. SLAG! is in het najaar van 2021 gestart met de repetities onder leiding van Erik Schreurs en bestaat op dit moment uit 7 muzikanten. Ook de jongste leden van de vereniging laten zich horen. De AMV’ers (Algemene Muzikale Vorming) spelen verschillende liedjes op hun blokfluit. Verder speelt het opstaporkest WIT (Wilhelmina Instromend Talent) verschillende nummers, zoals SMS, Fiesta en het Volkslied van Oekraïne. WIT speelt ook samen met de AMV’ers een aantal liedjes.

Het Paaseiconcert start om 19:00 uur in Reggesteyn Rijssen (Cattelaar 2). Entree is vrij. Het belooft een ontzettend leuke avond te worden, waar naast muziek nog genoeg andere dingen gebeuren. En wie weet, komt de Paashaas nog op bezoek!