Zomerconcert – door Sanne en Anne

Hallo allemaal,

Leuk dat je dit leest! Wij zijn Anne (12) en Sanne (13) van Muziekvereniging Wilhelmina Rijssen. Afgelopen donderdag (28 juni) hadden wij het Zomerconcert in het Parkgebouw van Rijssen. Wij speelden samen met het Opstaporkest en WAT (Wilhelmina Aanstormend Talent). Tijdens dit concert kregen de leerlingen van de AMV (Algemene Muzikale Vorming) hun diploma. Zij lieten ook nog een solo, duet of trio horen. Dit was heel leuk! Dirigent Wout Ligterink liet het publiek ook nog instrumenten horen en vertelde daar wat over. Daardoor maakte het publiek kennis met instrumenten en muziek. Dit was voor de kinderen van AMV heel leuk. Zij mogen na dit schooljaar een instrument kiezen om te spelen. Het was een mooie, leuke en gezellige avond. Waarna wij ook nog eens een ijsje kregen!

Groetjes, Anne en Sanne