Rijssen Zet de Toon

Wat was het genieten! Het weer maakte het nog even spannend, maar ’s avonds was er niks meer aan de hand. Samen met het Rijssens Mannenkoor, de Twente Zangers en solisten Karin Hertsenberg, Ard Kamphuis, Herman Beumers en Jan-Willem Baan voor Rijssen Zet De Toon.

De hele avond stond onze stad Rijssen centraal. Om 20:00 begon de avond met Man van ’n kleine stad, die in het dialect was omgeschreven. Het was een prachtige avond met veel afwisseling tussen solozang, de nummers van het Rijssens Mannekoor en de Twente Zangers en de Rijssense Revue. Er kwamen klassieke nummers voorbij, zoals Gabriela’s Song en Lippen Schweigen, maar ook moderne nummers zoals Feeling Good, Bohemian Rapsody en een fantastsich slot van Barcelona.

Een mooie avond om op terug te kijken, en op naar de volgende editie!