Oliebollen en muziek tijdens Oliebollenactie 2017 van Wilhelmina

Sluit het jaar 2017 in stijl af bij Wilhelmina Rijssen tijdens onze traditionele Oliebollenactie! Je kan onze heerlijke oliebollen nu al bestellen en ze op zaterdag 30 december warm afhalen bij ’t Morshoes. De opbrengst van de actie komt ten goede aan muziekinstrumenten. 

Op zaterdag 30 december zijn vanaf 6.00 uur ’s ochtends er al leden van Wilhelmina in de weer om de lekkerste oliebollen te bakken. We raden je aan om de bollen vooraf te bestellen zodat je zeker weet dat je de oliebollen niet mist! Indien gewenst worden de oliebollen zelfs aan de deur bezorgd.

Programma

5:30 uur: oliebollenbakkers starten met bakken
7:00 uur: start verkoop
11:00 uur: optreden AMV-groep / tussendoor optreden kapel
12.30 uur: optreden midwinterhoornblazers
± 14:00 uur: einde actie

<Bestellen niet meer mogelijk>