Examenconcert klarinettist Floor Paauwe

Op dinsdag 25 juni heeft Floor Paauwe een examenconcert georganiseerd met Muziekvereniging Wilhelmina in de Open Hof. Dit klarinetconcert wordt uitgevoerd met medewerking van Wilhelmina Rijssen, klarinetkwartet Arundo en pianist Arie Kraak.

Examenconcert klarinettist Floor Paauwe

Floor speelt drie delen uit Concertpiece nr.2 van Felix Mendelssohn Bartholdy met het orkest van Wilhelmina. Geheel solo laat Floor haar klarinet in volle glorie horen bij Chalumeau Sonata van Ian Spooner. Door Arie Kraak wordt Floor begeleid bij het stuk Sonate nr. 2 van Johannes Brahms.

Floor en het orkest onder leiding van Wout Ligterink brengen vervolgens Clarinet Concert van Philip Sparke. Samen met klarinetkwintet Arundo brengt Floor Oh lady be good van Gershwin ten gehore.

Tenslotte wordt het concert afgesloten door het orkest van muziekvereniging Wilhelmina met Valentin’s Chorale (Thomas Doss), Marchissimo (Philip Sparke) en Arabesque (Samuel R. Hazo). Het concert begint om 19.30 uur in de Open Hof kerk, Stationsdwarsweg 2 te Rijssen. De toegang is gratis.