Muzikale start van het nieuwe jaar met Cor Bakker en Karin Hertsenberg

Een gelukkig, gezond en muzikaal 2020! Samen met sopraan Karin Hertsenberg en pianist Cor Bakker luidt Muziekvereniging Wilhelmina Rijssen het nieuwe jaar in met een prachtig Nieuwjaarsconcert in het Parkgebouw in Rijssen.

Op zaterdag 18 januari komen Karin Hertsenberg en Cor Bakker naar Rijssen om de start van het nieuwe jaar te vieren. Samen met het Harmonieorkest van Wilhelmina, onder leiding van Wout Ligterink, brengen zij verschillende klassiekers ten gehore, zoals de Radetzky Mars, Die Fledermaus, Phantom of the Opera en Edelweiss (uit de Sound of Music).

Karin Hertsenberg tijdens Rijssen zet de Toon 2018. Foto met dank aan Parkgebouw Rijssen

Karin en Cor zijn beide niet onbekend in Rijssen. Karin Hertsenberg trad eerder op tijdens Rijssen zet de toon in 2018. En ook Cor Bakker kwam eerder naar het Parkgebouw voor een concert met Wilhelmina.

Dat beide hun sporen verdiend hebben bij het Nederlands publiek blijkt wel uit hun CV. De zangcarrière van de Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg kwam in een stroomversnelling nadat zij prijswinnares werd in het TROS-TV programma “Una Voce Particolare” van Ernst Daniël Smid. Ze is een veelgevraagde soliste voor rollen in opera’s, operettes en musicals. Cor Bakker behoeft vrijwel geen toelichting. Hij begeleidde en trad op met wereldberoemde artiesten en is regelmatig te zien op de Nederlandse televisie.

Zaterdag 18 januari om 20:00 uur zijn Karin en Cor beide terug op Rijssense bodem. Samen zullen al deze musici voor een heerlijke muzikale start van het nieuwe jaar zorgen in het Parkgebouw!

Kaarten zijn te koop via de website van het Parkgebouw: www.parkgebouw.nl. Of aan de Harmeling receptie op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.