Afgelasting alle activiteiten t/m 1 juni

Logo Wilhelmina

Beste leden en/of ouders van jeugdleden,


Vandaag heeft de KNMO op basis van de informatie van de overheid van 12 maart 2020 muziekverenigingen geadviseerd om met onmiddellijke ingang alle activiteiten/evenementen te annuleren tot en met 1 juni. Onafhankelijk van het aantal deelnemers c.q. bezoekers.


Vanzelfsprekend volgt Wilhelmina Rijssen het advies van de KNMO. Hiermee nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging. Dat betekent dat alle repetities, muzieklessen, muziekexamens en overige activiteiten (zoals bingo en smokkeltocht) die de komende weken gepland stonden niet doorgaan. Zodra er meer informatie is zullen we u uiteraard informeren over de repetities, lessen en activiteiten die na 31 maart volgen.
Wij begrijpen dat deze maatregelen drastisch zijn en zijn er ons van bewust dat het annuleren van de lessen en repetities ingrijpend is. Wij hebben echter samen een verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het Coronavirus met alle daarbij behorende gevolgen te voorkomen.
We hopen op uw begrip voor dit lastige besluit.


Met vriendelijke groet,
Bestuur muziekvereniging Wilhelmina Rijssen