Start nieuw seizoen AMV Muziekvereniging Wilhelmina

17 september 2020 start er een nieuwe AMV-cursus bij Muziekvereniging Wilhelmina. Tijdens AMV (Algemene Muzikale Vorming) leren kinderen muziek maken door blokfluit en andere instrumenten te spelen.

De kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren noten lezen en ritme’s spelen. Samen muziek maken is een belangrijk onderdeel van AMV, de kinderen krijgen daarom les in een groep met andere AMV’ers. Aan het eind van het jaar geven de kinderen een concert en ontvangen ze na de tijd een diploma. 


De lessen zijn elke week op donderdag tussen 17:15 uur en 18:00 uur. Zijn er genoeg aanmeldingen? Dan komt er een extra les bij tussen 16:00 uur en 17:00 uur van drie kwartier. De cursus duurt ongeveer een jaar en wordt gegeven door AMV docent Rianne Damhuis. De kosten zijn €135,00. Dit bedrag is inclusief al het materiaal. Meer weten over de AMV-lessen? Lees hier meer informatie: www.wilhelminarijssen.nl/AMV. Je kunt hier ook alvast kinderen aanleden voor AMV. Aanmelden kan tot en met 10 september 2020.