Even voorstellen: nieuw bestuurslid Frederieke

Vlak voor onze ledenvergadering eind maart vond er een wisseling in ons bestuur plaats. Anne Wil Eertink gaf het stokje over aan Frederieke Bartel – Stam. In dit bericht stellen we Frederieke graag aan je voor!

Frederieke begon op haar 7e met het volgen van dwarsfluitlessen bij Dinand Rozendom. Al vrij snel speelde ze bij ons jeugdorkest en stroomde door naar het grote orkest. Ze stopte bij de vereniging toen ze ging studeren in Amersfoort, maar toen ze terug kwam naar Rijssen, sloot ze zich weer aan bij Wilhelmina. Afgelopen september startte Frederieke met fagotlessen en speelt daarnaast nog altijd dwarsfluit in ons grote orkest.

Frederieke is per maart 2021 secretaris in het bestuur van Wilhelmina. Samen met de voorzitter en penningmeester verzorgt de secretaris het dagelijks bestuur van de vereniging. Een groot onderdeel van de taak van secretaris is het bijhouden en verzorgen van interne en externe communicatie. Denk hierbij aan het beantwoorden van binnen gekomen mail, het doorzetten van mails naar de juiste persoon en alle leden op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zorgt de secretaris de agenda voor de bestuursvergadering en de jaarlijkse ledenvergadering.

We vroegen wat Frederieke verwacht van de komende jaren. Haar antwoord: “Op korte termijn hoop ik dat we snel weer samen kunnen spelen in de orkesten of samenspeelgroepen. Ik kijk uit naar concerten en optredens die we mogen verzorgen. En ik ben nu al enthousiast over ons jubileumjaar in 2023, waarin we ons 125 jarig bestaan vieren.”

We wensen Frederieke heel veel succes met haar taken bij onze vereniging!