Twee jubilarissen in het zonnetje

Afgelopen dinsdag hielden we onze jaarlijkse ledenvergadering. Online dit keer. Tijdens onze algemene ledenvergadering nemen wij even de tijd om onze jubilarissen in het zonnetje te zetten. En dit jaar hadden wij er twee: Wim Kreijkes en Gerrits Schreurs.

65 jaar lid

Wim Kreijkes is dit jaar 65 jaar lid van Wilhelmina. Wat een mijlpaal. Wim werd op 7 jarige leeftijd lid van Wilhelmina. Hij begon met spelen op de klarinet en haalde zijn A, B en C diploma. Wim heeft een tijd hobo gespeeld en speelt nu al jaren saxofoon. Door de jaren heen bleek al snel dat Wim een betrokken lid is. Wim doet en deed overal aan mee.

Ook heeft Wim door de jaren heen veel gedaan voor de vereniging: hij is secretaris geweest, archivaris, hij kopieert, onderhoudt contacten, voorziet het bestuur van advies en nog veel meer. Sinds 2013 is Wim mede door zijn inzet erelid van onze vereniging.

Door corona liet Wim zich niet tegen houden. In het voorjaar van 2020 begon hij met spelen bij verzorgingstehuizen. Hij speelde vooral bekende oude liedjes. Zijn bekendheid gaat ondertussen zo ver, dat er een artikel in KNMO Klankwijzer stond.

We bedanken Wim voor zijn inzet en we hopen nog lang van zijn muzikale bijdrage te genieten. Nogmaals, gefeliciteerd Wim!

50 jaar lid

Gerrit Schreurs viert dit jaar zijn 50 jarig jubileum bij Wilhelmina. Gerrit komt uit een echte muzikale familie: zijn vader, broer, zus en zoon waren allemaal lid bij onze vereniging. Gerrit speelde grote trom bij onze drumfanfare.

Gerrit heeft in het bestuur gezeten namens de drumfanfare en is een echte verenigingsman. Muziek maken bij onze vereniging doet hij al een aantal jaar niet meer, maar hij draagt nog altijd zijn steentje bij. Jaarlijks is hij te vinden bij het oliebollen bakken, hij helpt bij de bingo’s die we organiseren en beheert de bar. Verder heeft Gerrit zijn bijdrage geleverd bij de bouw van onze verenigingsgebouwen. Gerrit staat altijd klaar om een handje te helpen.

Gerrit houdt van gezelligheid en is zaterdagmiddag regelmatig te vinden in het gebouw om even bij te praten. We hopen dat dit snel weer mogelijk is.

We bedanken ook Gerrit voor zijn inzet en bijdrage aan onze vereniging. Nogmaals gefeliciteerd, Gerrit!