Nieuw orkest voor Muziekvereniging Wilhelmina

Wilhelmina SLAG! – een slagwerkgroep voor licht verstandelijk beperkten is gestart door Muziekvereniging Wilhelmina Rijssen

Personen met een licht verstandelijke beperking leren onder leiding van een ervaren en enthousiaste slagwerker slagwerkinstrumenten te bespelen en samen muziek te maken. Met behulp van een team betrokken vrijwilligers, en in samenwerking met Gemeente Rijssen-Holten, Stichting Amantia en HandicapNL gaat dit nieuwe onderdeel van Wilhelmina Rijssen al voor de zomervakantie van 2021 van start.

Muziek is voor iedereen. Voor kinderen, ouderen en mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarom roept Muziekvereniging Wilhelmina SLAG! in het leven. Op deze manier is samen muziek maken toegankelijk voor iedereen!

Repetities vinden elke donderdag plaats en geïnteresseerden kunnen gebruik maken van twee proeflessen. Daarna kunnen zij zich aanmelden als lid van Wilhelmina SLAG!

Meer weten over Wilhelmina SLAG!?