We beginnen weer met een nieuw seizoen AMV!

3 februari 2022 start er een nieuwe AMV-cursus bij Muziekvereniging Wilhelmina. Tijdens AMV (Algemene Muzikale Vorming) leren kinderen muziek maken door blokfluit en andere instrumenten te spelen.

De kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende muziekinstrumenten, leren noten lezen en ritmes spelen. Samen muziek maken is een belangrijk onderdeel van AMV, de kinderen krijgen daarom les in een groep met andere AMV’ers.

Aan het eind van het jaar geven de kinderen een concert en ontvangen ze na de tijd een diploma. 

De lessen zijn elke week op donderdag en duren 45 minuten. De cursus duurt ongeveer een jaar en wordt gegeven door AMV docent Rianne Damhuis. De kosten zijn €135,00. Dit bedrag is inclusief al het materiaal. Aanmelden kan tot en met 30 januari 2022.

Let op: de eerder gecommuniceerde tijden zijn gewijzigd. De lessen vinden nu plaats tussen 17:00 uur en 17:45 uur. We nemen na aanmelding hier contact over op om het een en ander af te stemmen.

Coronamaatregelen

We willen onze nieuwe muzikanten graag leuke, leerzame en veilige lessen bieden. Daarom gaan we alleen van start als de coronamaatregelen dit toestaan. Mochten we nog niet van start kunnen gaan, worden de lessen uitgesteld. We houden je hiervan natuurlijk op de hoogte. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Ilse Voortman via opleidingen@wilhelminarijssen.nl.