Muziekvereniging Wilhelmina gaat van start met een nieuw seizoen AMV

Start nieuw seizoen AMV; spelenderwijs kennis maken met muziek 

22 september 2022 start er een nieuwe AMV-cursus bij Muziekvereniging Wilhelmina. Tijdens AMV (Algemene Muzikale Vorming) leren kinderen muziek maken door blokfluit en andere instrumenten te spelen. 

Let op: op sommige scholen zijn flyers uitgedeeld met de verkeerde datum. De juiste startdatum is 22 september, aanmelden kan tot 15 september.

De kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren noten lezen en ritmes spelen. Samen muziek maken is een belangrijk onderdeel van AMV, de kinderen krijgen daarom les in een groep met andere AMV’ers. Aan het eind van het jaar geven de kinderen een concert en ontvangen ze na de tijd een diploma.  

De lessen zijn elke week op donderdag en vinden plaats tussen 15:30 uur en 17:00 uur. De cursus duurt ongeveer een jaar en wordt gegeven door AMV docent Rianne Damhuis. De kosten zijn €135,00. Dit bedrag is inclusief al het materiaal. Meer weten over de AMV-lessen? Bekijk de website: www.wilhelminarijssen.nl/AMV. Via deze pagina kunnen kinderen ook aangemeld worden voor AMV. Aanmelden kan tot en met 15 september 2022.