Wilhelmina Open Air – jeugd luidt zomerstop in

Maar liefst drie groepen van Muziekvereniging Wilhelmina sloten het eerste halfjaar van 2022 af met een miniconcert. Het mooie weer gaf de gelegenheid dit optreden achter het clubgebouw te houden, waarbij de meegenomen (groot)ouders, broertjes en zusjes in een warme avondzon konden genieten van een afwisselend optreden van WIT, AMV en SLAG!


Voor een aantal muzikanten van de AMV-groep had deze avond een speciaal tintje: de jonge blokfluiters kregen hun diploma van “juf” Rianne. Maar ook de slagwerkers van SLAG! kregen een certificaat van hun instructeur Erik, als dank voor hun enthousiaste inzet.

Muzikanten van SLAG!

Helaas moest WIT afscheid nemen van hun dirigent Esther Baas. Haar werk viel helaas niet meer te combineren met het dirigeren van het opstaporkest. Gelukkig neemt Lieke van Groningen na de zomervakantie het stokje over!

Het ijskonijn deelde na afloop aan alle jeugd nog een ijsje uit, zodat iedereen met een goed gevoel (en droog….) naar huis ging.

Komende activiteiten

De zomervakantie staat ook voor de andere onderdelen van de vereniging voor de deur. Het grote orkest komt donderdag 7 juli nog een keer in actie met een spetterend zomeravondconcert. Het concert begint om 20:00 uur in de koepel bij het Parkgebouw. Toegang is gratis.