Pepernotenconcert bij Wilhelmina

Sinterklaas is weer in het land! Op donderdag 24 november geven 3 orkesten van Muziekvereniging Wilhelmina een pepernotenconcert om alvast in de stemming te komen voor pakjesavond. 

Het WIT-orkest, WAT-orkest en SLAG! spelen een aantal Sinterklaasliedjes gezamenlijk, maar elk orkest zal ook afzonderlijk van zich laten horen. Het WIT-orkest is voor de beginnende en vaak jongste muzikanten en staat onder leiding van Lieke van Groningen. De meer ervaren (jeugd)leden spelen in het WAT-orkest onder leiding van Jesse Ligterink. In SLAG! spelen leden met een verstandelijke beperking, waar muziek maken met behulp van slagwerk en percussie centraal staat. Dit onderdeel van de vereniging staat onder leiding van Erik Schreurs. 

Het concert wordt gegeven in Kulturhus Irene in Notter en begint om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom en kan genieten van een vrolijke Sinterklaasavond. Entree is gratis.