Kerstzangdienst 2022

Woensdag 14 december is het tijd voor de traditionele Kerstzangdienst, georganiseerd door muziekvereniging Wilhelmina. Na twee jaar kan deze normaal gesproken jaarlijkse traditie weer doorgang vinden in de sfeervolle Dionysiuskerk in Rijssen.

Voor velen vormt deze Kerstzangdienst de start van de kerstperiode. Dit jaar verlenen De Twente Zangers en het Vrouwenkoor van de muziekschool hun medewerking. Het orkest van muziekvereniging Wilhelmina begeleidt de samenzang en speelt enkele prachtige kerstwerken. Ook zal het Twents Blazers Ensemble van de muziekvereniging een bijdrage leveren. Dominee Egbert Egberts verzorgt de opening en sluiting van de dienst. Verder zal het evangelie van Lucas voorgelezen worden in het Nedersaksisch door Marieke van den Brink.

Iedereen is van harte welkom om deze dienst bij te wonen. De dienst begint om 20.00u in de Dionysiuskerk in Rijssen. Toegang is gratis. Na afloop van de dienst is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.