11 maart 2023: Over de Muur

Muziekvereniging Wilhelmina met verrassend project in het Parkgebouw Rijssen

Op zaterdagavond 11 maart 2023 voert muziekvereniging Wilhelmina het project ‘Over de Muur’ uit. Dit project vertelt het verhaal van de Koude Oorlog. Van 1961 tot 1989 waren het vrije Westen en communistische Oosten tot op het bot verdeeld. Een scheiding die nergens zo zichtbaar was als in de stad Berlijn. Met de oorlog in Oekraïne lijkt de Koude Oorlog weer teruggekeerd en is het thema actueler dan ooit.  

Het indrukwekkende programma voor deze avond bestaat uit zang, dialoog, film en muziek. De muziek is speciaal voor dit concert gearrangeerd voor het harmonieorkest van Wilhelmina. Zangers van verschillende koren uit de regio vormen een gelegenheidsensemble. Hiermee is de muziekvereniging tijdelijk uitgebreid met een eigen projectkoor. Met een mix van klassieke stukken en bewerkte popnummers belooft het een indrukwekkende avond te worden die een ieder lang bij zal blijven. Het project wordt eenmalig uitgevoerd, dus zet 11 maart 2023 in uw agenda. Het concert start om 20:00 uur in het Parkgebouw in Rijssen. Kaarten zijn €15,75 p.p. (inclusief verenigingskosten) en kunnen nu al besteld worden via www.parkgebouw.nl.