Zomerconcert en instrumentenpresentatie WAT, WIT, AMV & SLAG!

De jeugd van Wilhelmina laat zich weer horen: ze luiden de zomer in met een vrolijk concert op donderdag 27 juni in de Open Hof in Rijssen.

Opleidingsorkesten WIT (Wilhelmina’s Instromend Talent) en WAT (Wilhelmina’s Aanstormend Talent) spelen onder leiding van Wout Ligterink en Jesse Ligterink een aantal zomerse muziekstukken. Ook zal de Algemene Muzikale Vorming (AMV)-groep, onder leiding van Rianne Damhuis, laten horen wat ze de afgelopen periode geleerd hebben. AMV is een korte muziekopleiding voor kinderen vanaf groep 4, waarbij kinderen samen blokfluit leren spelen, de basis van muziek leren en kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Aan het einde van het concert mogen de AMV-cursisten hun welverdiende diploma in ontvangst nemen.

Als laatste levert SLAG! een bijdrage aan dit vrolijke zomeroptreden. In SLAG! spelen leden met een verstandelijke beperking, waar muziek maken met behulp van slagwerk en percussie centraal staat. Dit onderdeel van de vereniging staat onder leiding van Erik Schreurs.

Tenslotte is er ook een instrumentpresentatie deze avond: tijdens en na het concert laten we verschillende instrumenten zien. Het belooft een mooie zomerse avond te worden vol vrolijke muziek. Het concert start om 19.00 uur in de Open Hof in Rijssen. De toegang is gratis.