De Rabo ClubSupport is van start! Stem jij op ons?

De Rabo ClubSupport is weer van start! Ook wij doen weer mee en willen zo veel mogelijk stemmen binnenhalen, zodat we een mooi bedrag bij elkaar sparen.

Het geld dat we inzamelen, gebruiken we voor de aanschaf en het onderhoud van onze instrumenten. Onze vereniging groeit nog ieder jaar: in ledenaantal, maar ook in talent. En daar hebben we goede muziekinstrumenten voor nodig. Het onderhoud en de aanschaf van deze instrumenten is jaarlijks een flinke investering, waar we alle hulp bij kunnen gebruiken. Kunnen we daarom rekenen op jouw stem?

Hoe kun je stemmen?

Via je telefoon

  1. 1. Open de Rabo app op je telefoon en ga naar ‘Instellingen’ rechts onderin je scherm
  2. 2. Klik op ‘Mijn Lidmaatschap’
  3. 3. Er opent een overzichtspagina. Je vindt daar ook bericht over de Rabo ClubSupport 2024. Klik op de oranje button met ‘Stem op je club’.
  4. 4. Klik op ‘Breng je stem uit’, zoek Muziekvereniging Wilhelmina op en 2 andere clubs, klik op ‘Volgende’ en rond af.

Via de computer

  1. 1. Ga naar https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen
  2. 2. Klik op ‘Stem nu’ in het blauwe vlak rechts bovenin de pagina
  3. 3. Scan de QR-code en log in met jouw account
  4. 4. Klik op ‘Stem nu’ en vervolgens op ‘Breng je stem uit’
  5. 5. Zoek Muziekvereniging Wilhelmina en 2 andere clubs en vink de vakjes aan
  6. 6. Klik op volgende en rond de stemprocedure af

Over Rabo ClubSupport

De Rabobank geeft ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. Met Rabo ClubSupport bepalen de leden welke clubs en verenigingen een financieel steuntje in de rug krijgen. Support je favoriete clubs of verenigingen in jouw buurt met je stem in de Rabo App. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor je club. Je maakt dus écht een verschil. 

Meer weten? https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Alvast bedankt voor jouw stem!