Zomeravondconcert op plein Hoge Wal Rijssen

Wilhelmina luidt de zomer muzikaal in met ons Zomeravondconcert op donderdag 29 juni 2017. Dit jaar niet bij het Parkgebouw, maar op het plein voor de Hoge Wal in Rijssen! Zo kan iedereen tijdens Koopavond genieten van de vrolijke klanken door het blaasorkest van Wilhelmina.

Zomerse sferen

Met een gevarieerd en (open)luchtig programma van deze avond komt het publiek gelijk in zomerse sferen. Er komen een mars en filmmuziek voorbij. Verder staat een aantal Italiaanse, Afrikaanse en Cubaanse composities geprogrammeerd. Ook speelt het orkest een aantal pop- en rocknummers van onder andere Deep Purple en Amy Winehouse. De muziek gaat vergezeld van verrassende effecten in en om het orkest en de nodige interactie met het publiek.

Winkelend publiek

Wilhelmina geeft dit concert speciaal voor het winkelend publiek en alle andere muziekliefhebbers. De muziekvereniging heeft bewust voor de donderdagavond bij De Hoge Wal gekozen omdat veel mensen dan in de gelegenheid zijn om tijdens het winkelen te komen luisteren. Alle reden dus om dit spektakel in de openlucht bij te wonen!

Waar en wanneer

Het Zomeravondconcert vindt plaats op 29 juni 2017 om 19:30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De locatie is bij het plein voor de Hoge Wal in het centrum van Rijssen.