Start nieuw seizoen AMV

4 februari 2021 start er een nieuwe AMV-cursus bij Muziekvereniging Wilhelmina. Tijdens AMV (Algemene Muzikale Vorming) leren kinderen muziek maken door blokfluit en andere instrumenten te spelen.

De kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende muziekinstrumenten en leren noten lezen en ritmes spelen. Samen muziek maken is een belangrijk onderdeel van AMV, de kinderen krijgen daarom les in een groep met andere AMV’ers.

Aan het eind van het jaar geven de kinderen een concert en ontvangen ze na de tijd een diploma. 

De lessen zijn elke week op donderdag en duren 45 minuten. De exacte lestijden voor dit seizoen volgen in januari. De cursus duurt ongeveer een jaar en wordt gegeven door AMV docent Rianne Damhuis. De kosten zijn €135,00. Dit bedrag is inclusief al het materiaal. Aanmelden kan tot en met 28 januari 2021. 

We hopen daadwerkelijk 4 februari te starten met live-lessen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de maatregelen rondom het coronavirus. Heb je je kind opgegeven? Dan houden we je op de hoogte.