Start nieuwe seizoen AMV uitgesteld

Op 4 februari wilden we starten met een nieuw seizoen AMV. Natuurlijk staan wij te springen om deze nieuwe muzikanten te verwelkomen, maar we willen hen graag leuke en veilige lessen bieden. We hebben daarom besloten om de start van het nieuwe seizoen nog even uit te stellen, tot de kinderen weer in het echt bij elkaar mogen komen. We starten op 18 februari met de lessen. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn: online, groepslessen, of individueel.

Opgeven voor het nieuwe seizoen kan tot 13 februari. De lessen vinden plaats tussen 18:00 uur en 18:45 uur.

Meer informatie over AMV vind je op deze pagina: https://www.wilhelminarijssen.nl/opleidingen/algemene-muzikale-vorming/

Heb je in de tussentijd vragen? Je kunt ze stellen aan onze leerlingcoördinator Ilse door een mail te sturen naar opleidingen@wilhelminarijssen.nl.