Zomeravondconcert in het park op 7 juli

Muziekvereniging Wilhelmina luidt de zomer muzikaal in met een Zomeravondconcert op donderdag 7 juli 2022 in de muziekkoepel bij het Parkgebouw.

Met een gevarieerd en luchtig programma vol ‘feel good’ muziek komt het publiek in zomerse sferen. Er komen mars- en filmmuziek voorbij met o.a. Batman, Live and let die en The best of Henri Manchini. Verder staan het feestelijke Jitterbug en Feeling Good op het programma. Daarnaast zorgt de “Nederpotpourri” van Jeroen Staps voor de nodige portie Hollandse hits. In een aantal van deze stukken zitten mooie solo’s, waarmee we onze getalenteerde – veelal jeugdige – muzikanten in het zonnetje zetten. Het concert wordt in ‘hete’ sferen afgesloten met het Latijns-Amerikaanse stuk El Cumbachero. Speciaal voor dit concert wordt het harmonieorkest aangevuld met een combo bestaande uit een piano, gitaar en basgitaar.

Het Zomeravondconcert vindt plaats op donderdag 7 juli 2022 om 20:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De locatie is de muziekkoepel bij het Parkgebouw.