Zomeravondconcert Wilhelmina en Bentje & Friends

125 jaar Muziekvereniging Wilhelmina: reden om de handen in een te slaan met Bentje & Friends. Samen pakken wij groots uit tijdens het zomeravondconcert op 15 juni 2024.

Het concert start om 20:00 uur in de tent van het Midzomerfeest, naast het Kulturhus in Notter. Het zomeravondconcert is een extra avond van het programma van de Midzomerfeesten in Notter en Zuna; een begrip in de regio en elk jaar weer een groot feest waar beide dorpen de langste dag van het jaar vieren.
Wilhelmina en Bentje & Friends zorgen samen voor een afwisselend en divers muzikaal programma: van Abba tot Deep Purple.

Het concert start om 20:00 uur in de tent van het Midzomerfeest, naast het Kulturhus in Notter. Toegang is gratis en voor hapjes en drankjes is gezorgd. De opbrengst van het concert gaat direct naar de Muziekvereniging. Er zijn zit- en staplekken, toiletten en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bij het jubileumjaar van Wilhelmina wordt uitgebreid stil gestaan: het jubileumjaar werd afgetrapt met een concert in het Parkgebouw, de jeugd vierde samen het jubileum met een Hollywoodconcert in Reggesteyn en de vereniging lanceerde speciaal voor haar jubileum een eigen jubileumlikeur: Bloasnat. Deze likeur is op 15 juni ook te koop.